Benefietconcert in Gouda met Tania Kross

Benefietconcert in Gouda met Tania Kross

Op 1 november as. vindt in de Goudse Schouwburg een benefietconcert plaats waar ik Tania Kross zal begeleiden aan de piano. Vanuit Stichting Concerts2Connect heb ik de Stichting Vrienden van het Groene Hart Ziekenhuis benaderd, en zij waren direct enthousiast over het voorstel een benefietconcert te organiseren. We zullen diverse songs van Bernstein uitvoeren, en een aantal bekende aria’s van onder andere Bizet, Rossini en Bellini.

De opbrengst komt ten goede aan de kinderafdeling cardiologie en longgeneeskunde. Naast een diner, concert en masterclass zal ook een veiling onderdeel zijn van het programma om de omzet van de avond te verhogen. Het is een besloten evenement.

hands Previous post Hoe spelen we eigenlijk piano?
rosas Next post Dancing Fingers, Moving Brain