Canto Ostinato bij Festival Classique

Canto Ostinato bij Festival Classique

12 juni 2016 – Kurhaus (Kurzaal)

Begin: 16:00 – Eind: 17:30 Prijs: € 38,–

Festival Classique bestaat 10 jaar. Daarom spelen 10 pianisten tegelijkertijd op 5 concertvleugels de publiekslieveling Canto Ostinato van de Nederlandse componist Simeon ten Holt. Festival Classique brengt hiermee een unicum en absolute must-see, must-be.

De Canto Ostinato, dat dateert uit de jaren zeventig, is een stuk dat meestal op twee of vier vleugels wordt uitgevoerd. Bij dit concert staan vijf vleugels op het podium. Cd’s gaan als warme broodjes, maar live is pas echt een bijzondere ervaring. Laat je bedwelmen door de hypnotische pianoklanken. De pianisten blijven wakker; ze leiden elkaar, met voortdurend oog- en oorcontact, door het werk heen. Vergeet niet voordat je je ogen sluit, het prachtige plafond van de Kurzaal te bewonderen. Geniet!

De Canto Ostinato op vier vleugels? Bekijk dat hier:

Deze voorstelling kan geboekt worden met het High Wine arrangement – wijnproeverij inclusief met zorg bereide hapjes voor € 75,50 p.p., of het diner classique arrangement –  een driegangendiner voorafgaand aan de voorstelling. Keuze uit een menu inclusief twee drankjes (Hollands assortiment) en een kopje thee/koffie voor € 87,50, of exclusief drankjes voor € 72,50 p.p. De arrangementsprijzen zijn inclusief het ticket.

Bestel kaarten

Uitvoerenden

Jeroen van Veen & friends

Eka Kuridze, Duitsland
Mike del Ferro, Nederland
Fred Oldenburg, Duitsland
Sonja Loncar & Andrija Pavlovic, Servië
Jeroen Riemsdijk, Nederland
Tamara Rumiantsev, Nederland
Irene Russo, Italië
Sandra & Jeroen van Veen, Nederland

bron: http://www.festivalclassique.nl/nl/agenda-en-kaarten/37/canto-ostinato/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Een week met Ravel
Next post Canto Ostinato in Fokker Terminal Den Haag