Chopin in de VS

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I2yby10O1Ww[/youtube]

Deze opname werd gemaakt door iemand uit het publiek. Ik speelde tijdens een Charity concert in Memphis TN oa. de Derde Ballade van Chopin. Deze 4 geniale ‘vertellingen’ reizen met mij mee, ze zijn net als het leven zelf, iedere keer weer anders. De 1e Ballade was van de 4 mijn eerste liefde, maar nu is het moeilijk kiezen tussen 1, 2, 3 of 4… Komend seizoen staat de 1e weer op het programma, dit keer in een uitvoering met dans, door Erik van Duijvenbode.
Het verschijnsel Charity Concert heeft mij geïnspireerd een stichting op te richten, met oa. als doel het organiseren van benefiet concerten. www.concerts2connect.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Studio Rembrandt – Jeroen Pauw
Next post Rachmaninoff 6-mains